Dit zijn drie belangrijke dingen waar u op moet letten voor u gaat beleggen

INGEZONDEN MEDEDELING
INGEZONDEN MEDEDELING

Oké, u gaat beleggen op de beurs. Maar wat heeft u dan nodig, naast een laptop en wifi? Een beursmakelaar of een broker. Hoe u het ook noemt, zonder tussenpersoon kunt u niet veel doen. Maar waar moet u op letten als u een broker uitzoekt? We hebben een handig lijstje voor u samengesteld met de belangrijke zaken. Drie cruciale punten:

1. De vergoedingen

Stel, u heeft een laptop nodig. U kijkt rond op het internet en ziet dat precies dezelfde laptop in twee gelijkwaardige webshops wordt aangeboden. Maar bij de ene kost hij €1200, en bij de andere betaalt u €800. Waar u het dan het beste kunt kopen is duidelijk, en precies hetzelfde geldt voor het kopen van aandelen. Als de tarieven op de ene plek nog onder de €3 liggen en elders boven de €10, is de keuze snel gemaakt.  

2. Beschikbare producten en diensten

Als diversificatie uw beleggingsstrategie is, wat is dan een voorwaarde? Een broker die een groot aantal exchanges aanbiedt is dan wel zo handig. Hierdoor heeft u als belegger de keuzevrijheid die u nodig heeft. Met Europese, Amerikaanse en Aziatische aandelenmarkten tot uw beschikking, kunt u gemakkelijk uw portefeuille vormgeven.

3. Het Platform

OK, goedkope broker? Check. Aangesloten tot de belangrijke beurzen ter wereld? Check. Dat klinkt al goed. Maar dan komt voorwaarde drie. Een volledig intuïtief online platform, waarmee een particuliere belegger meteen mee aan de slag kan, zonder opstartproblemen. Ook dit is makkelijk te beoordelen. Kijk bijvoorbeeld eens hoe gebruikers die u voorgingen de app beoordeeld hebben in de appstore, of naar de prijzen die een broker gewonnen heeft.

De conclusie is simpel: wereldwijd beleggen tegen extreem lage tarieven, bij de grootste broker van Nederland. U doet dit door u aan te sluiten bij meer dan 250.000 andere beleggers die al bij DEGIRO beleggen. Ontdek hier meer.

Reaguursels

Inloggen

REAGEER OOK

Linktip: Energie vergelijken