Foto's. Prins Constantijn bespreekt cryptomunten met Wu-Tang Clan-rapper

Prins Constantijn kent u als de man die Nederlandse startups een gezicht geeft door de rol van speciaal ambassadeur te vertolken bij lobbygroep StartupDelta. In die hoedanigheid pleit hij voor meer Nederlandse ambitie, bezoekt hij technologiebeurzen in Silicon Valley en trapt hij zo nu en dan een open deur in. En wat past er nu beter in dit rijtje dan een publiek debat op een tech-conferentie met Wu-Tang Clan-rapper Ghostface Killah over... cryptomunten en de bloksjeen? Niets inderdaad, en daarom zorgde de CUBE Tech Fair dat dit werkelijkheid werd. Voor degenen die zich afvragen wat de naam van Ghostface Killah hier doet: hij is tegenwoordig Chief Branding Officer bij Cream Capital, een cryptobedrijf dat allemaal spannende dingen doet als het uitrollen van het grootste netwerk ter wereld van pinautomaten die cryptomunten uitspugen. Goed, bij dit vocale spektakel waren wij niet present, maar een verslaggever van het FD was dat wél en die meldt dat Constantijn zijn cool wist te behouden. Daarnaast stelde de prins dat mensen hem vaak aanzien voor Clark Kent (die van Superman). 'De loser, de nerd, helaas niet Superman.' Ook rapte Constantijn nog een moppie, alleen deed hij dat wel buiten het gehoorveld van Ghostface. Voor het overige wachten we nog op de uitzending gemist-versie van het debat. Dat mag echter de pret zeker niet drukken, want voorlopig hebben we de foto's nog. Na de klik, dat wel.

Reaguursels

Inloggen

als hij geld binnenharkt voor NL ben ik vóór,
maar als hij gaat doen alsof hij verstand heeft van bloksjeen dan moeten we eens een serieus gesprek hebben en dan heb ik nog wel wat info voor hem.

Verder geen negatief woord over zn bedrijf; ik heb met oekrainiers gewerkt van hun Oekraïense afdeling en ze hadden werkelijk een NL'se aanpak en mentaliteit en waren trots op hun werk. (kennisdeling, educatie, probleemoplossend) .

Dario.Maggi | 15-05-18 | 22:13 | + 0 -

Ik investeer pas in een bedrijf als de Chief Branding Officer bij Harry Mens aan tafel heeft gezeten op tv. Dan pas vertrouw ik het.

2voor12 | 15-05-18 | 19:05 | + 24 -

Nou, dat was dan weer lekker belangrijk. En het grote nieuws is dan ..... wat?

Kromme Tenen | 15-05-18 | 18:10 | + -1 -

REAGEER OOK

Linktip: Energie vergelijken