Stelende en wildplassende Turken zijn meest invloedrijk

De tuin van Vladimir Poetin vol wateren en een zogenaamd heroïsch jankverhaal ophangen over je eigen salaris, je weet tegenwoordig niet waar het zoal toe kan leiden. In ieder geval tot een plekje in de lijst van invloedrijkste Turken, zo heeft Corendon-baas Atilay Uslu vandaag aan den lijve mogen ondervinden. Hij heeft de meeste invloed van allemaal, maakte de jury vandaag via de Volkskrant bekend. De tweede plek wordt gedeeld door 49 personen, wat bijzonder is voor een Top 50. Nu moet u overigens niet denken dat het dus alleen volstrekte willekeur is die deze 49 van de nummer 51 onderscheidt, want er was wel degelijk een criterium (behalve dat de opvarenden Turks zijn): ze moesten 'verbinding en verandering' tot stand hebben gebracht. Wanneer die precies plaats moet hebben gevonden, wordt uit het artikel niet duidelijk. Bij Özcan Akyol, die Turken overigens hypocriet vindt, zullen ze bijvoorbeeld bedoelen dat hij in het verleden spullen van een ander in contact bracht met een onrechtmatige nieuwe eigenaar. D66'er Fatma Koser Kaya verbond de stem van Turkse genocide-ontkenners met het blauwe pluche van de Tweede Kamer. PvdA'er Hamit Karakus wist een brug te slaan tussen zijn vriendjes en familie enerzijds, en belangrijke posities bij de overheid anderzijds. In dat licht is het gek dat die twee afvallige PvdA-Turken Kuzu en Özturk op de lijst ontbreken. Of de niet-afvallige PvdA-Turk Keklik Yucel, die als Kamerlid toch hopelijk wat meer invloed heeft dan een oud-Kamerlid of een Provinciale Statenlid. Maar nu moeten we natuurlijk ook niet flauw gaan doen. Dat Turken überhaupt waarde hechten aan zo'n stom lijstje, is gezien dit diagram al mooi meegenomen.

Reaguursels

Inloggen

Zelf waardeer ik de Turkse cultuur IN Turkije, de Braziliaanse IN Brazilië en de Nederlandse IN Nederland.
Wie een andere cultuur wil is vrij om naar het betreffende land te gaan, bijvoorbeeld op vakantie.
Dat is een van de scharmes van vakanties.

watergeus | 09-01-15 | 09:46 | + 6 -

Kaas de Vries, wanneer stel jij jezelf beschikbaar=
Mijn stem heb je...

De Nare Varaan | 09-01-15 | 09:33 | + 3 -

Wanneer komt er een lijstje van meest invloedrijke Noorse Nederlanders? Oh nee natuurlijk niet, omdat die hele multicultidroom altijd op enkele culturen gespitst is. De Multicultidroom is eigenlijk een pro Turkse en Marokkaanse droom, daar moeten we er meer meer meer van hebben. Prima, als onze politiek en wij dat willen wie ben ik om dat niet te willen, MAAR, noem het dan niet steeds multiculti, want dat is het eigenlijk niet. Als men echt een samenleving met pluriforme culturen wil laten samenleven waar zijn dan de lekkere Braziliaanse chicks? Ik eis subsidie om hier meer van te importeren. De verhouding Turkse Nederlanders en Braziliaanse bikini-chicks is helemaal zoek, wat een racisten!

Verspreid deze absurde analyse onder uw vrienden, op verjaardagen en religieuze bijeenkomsten. En als ze u uitlachen, laat ze lachen maar gooi wel uw drankje in hun gezicht terwijl u schreeuwt. RACIST - BRAZILOFOOB

Wat zij kunnen, kunnen wij beter.

Kaas de Vies | 09-01-15 | 09:17 | + 14 -

REAGEER OOK

Linktip: Energie vergelijken