Officieel: Dit is de nieuwe CEO van Microsoft

Hoi.
Hoi.
Eigenlijk wisten we het eind vorige week al wel maar Satya Nadella zit vanaf vandaag aan het roer bij Microsoft. Per direct, inderdaad, zodat Steve Ballmer eindelijk eens met welverdiend pensioen mag. Dat werd ook wel tijd want de laatste optredens van die kale idioot waren wel enigszins zorgwekkend. We zijn geen cardioloog maar we begonnen ons toch wel een beetje zorgen te maken toen we dit zagen. Hoe dan ook, Ballmer heeft weer wat meer tijd voor zijn gezin en Nadella neemt het over. Uitgebreid cv vindt u HIERRR, wat u echt moet weten: Nadella studeerde Engineering in Electrical & Electronics, kwam in '92 naar Microsoft en leidde de laatste jaren de cloud-afdeling van Microsoft. Hij heeft er zin an en schreef meteen een enthousiaste brief naar alle medewerkers van de softwarereus. Ook liet hij een interview promotiefilmpje opnemen door de audiovisuele afdeling van Microsoft en wist hij het vertrek van Bill Gates uit de raad van commissarissen zo te spinnen dat het lijkt alsof hij 'm heeft gevraagd weer wat actiever bij het bedrijf betrokken te worden als 'technology advisor'. Lijkt ons een uitstekend idee om eens wat advies in te winnen van die ouwe Gates. Ja, mensen. Het lijkt erop dat er een fris windje gaat waaien in Redmond.

Reaguursels

Inloggen

Gefeliciteerd Satya.

reinaarden | 04-02-14 | 22:57 | + 2 -

Al die anti Microsoft en pro Apple propaganda van Oost lijkt te werken, aan de tegel van Shareholder II te zien.

Ik ben in ieder geval benieuwd naar de toekomst van Microsoft, aangezien ze nog nooit een andere CEO dan Gates of Ballmer gehad hebben.

Cobaltos | 04-02-14 | 20:03 | + 6 -

Ik kom bij Ballmer's afscheid maar niet verder dan It's forward thinking.. Daar haak ik steeds af, met een brede grijns. De idioot zou bij Apple of Google nog niet de kantine mogen beheren. Maar Microstof maakte hem ondanks zijn gestuntel heel erg rijk. Elke doelgroep heeft nu eenmaal zijn helden, hoe nep en pathetisch nageaapt het ook was. Maar dat zal Ballmer een rotzorg zijn. Geel shirt aan en meedansen op de eisen van MS klanten dat ze ook een hippe tent willen zijn ;-)

Soit. Ik heb nu al medelijden met Satya. Wat een berg stront krijgt die man op zijn bord. Misschien dat hij een handpop van Gates zal blijken, terwijl Bill achter de schermen zijn tent probeert te redden. We gaan het zien.

Shareholder II | 04-02-14 | 17:08 | + -6 -

REAGEER OOK

Linktip: Energie vergelijken