Daar is de stoute ex van Neelie Kroes weer

Zakenboefjes, daar houden we van, en al helemaal als ze ontmaskerd worden. Jan Dirk Paarlberg was een gevierde ondernemer met invloedrijke vrienden. Zijn goede vriendin Neelie Kroes, tegenwoordig Eurocommissaris, huurde kantoorruimte van hem. En toen liep hij tegen de lamp wegens witwassing in opdracht van Willem Holleeder. Weg reputatie en weg 25,7 miljoen euro. Voor Paarlberg zou je hopen dat het drama daarmee achter de rug is. Van zulke emoties en heeft de fiscus helaas geen last, en die roept de zakenman alsnog op het matje. Hij heeft volgens de blauwe-enveloppenbrigade namelijk nog een forse rekening open staan. Het vriendelijke verzoek is of hij even een paar boeken wil open slaan. Zijn imperium omvat onder meer de halve P.C. Hooftstraat, voor de gelegenheid omgedoopt tot de Pieter Cornelis H.-straat. Paarlberg heeft alleen niet zo'n zin in openheid. 'Stik er maar in', zegt hij, alleen als jullie beloven dat jullie de enigen zijn die erin kijken. Daarom zien beide partijen elkaar binnenkort voor de rechter. En zo kabbelt de zaak nog even verder. Wat Neelie Kroes daar dan mee te maken heeft? Niets hoor. Zij heeft zich, opportunistisch als ze is, direct van Paarlberg gedistantieerd en zegt sindsdien helemaal niets meer over haar voormalige goede vriend. Wie dat beter wil begrijpen, moet voor de grap eens door haar sappige, ongeautoriseerde biografie bladeren.

Reaguursels

Inloggen

Tijd voor een serieus onderzoek naar alle dubieuze handel en wandel van deze charlatan volkshaterin.

smdyasc | 11-12-13 | 21:14 | + 15 -

Heksenjacht op iedereen die ooit iets met Endstra of Holleeder te maken heeft gehad, zelfs als dit niet op een criminele manier was. Na jaren onderzoek om kleine details te vinden om Paarlberg achter de tralies te krijgen, hebben ze uiteindelijk een paar minieme dingen gevonden waarvan niet eens aangetoond kon worden wat nou de rol van Paarlberg was (slachtoffer? zakenman die wat geld probeert te verdienen? dader?).

Blasfemie | 11-12-13 | 21:11 | + -9 -

Kroes is kampioen bedrijven in de shit helpen, bijv. de 17.000 ondernemers die v/d Deutsche BAnk de poep in kunnen zakken dankzij Neelie, eng wijf.
Gelukkig heeft ze als rechterhand nog een briljant koninghuiskindje.

Uw Verzekeringsadvis | 11-12-13 | 20:59 | + 20 -

REAGEER OOK

Linktip: Energie vergelijken